Ask questions about DataCAD 16, DataCAD LT 16, or previous versions here.
#73273 by bchrd
Fri Feb 16, 2018 7:20 pm
The past few weeks seem to be hit and miss with the mirror tool/function. Don't recall this being an issue before.
I go to a model and pick a line to mirror about. I make sure the correct layer is on or I have layer search On. When I click on the entity I want copied with the mirror tool nothing copies. I have tried using Area as well, not just Entity and no luck. And Copy is ON so just not sure what is up. I have used this hundreds of times at a minimum with no problem and isn't just this current file I am having difficulties with. Can use some help/ideas. Thank you.
#73274 by David A. Giesselman
Fri Feb 16, 2018 7:42 pm
bchrd wrote:The past few weeks seem to be hit and miss with the mirror tool/function. Don't recall this being an issue before.
I go to a model and pick a line to mirror about. I make sure the correct layer is on or I have layer search On. When I click on the entity I want copied with the mirror tool nothing copies. I have tried using Area as well, not just Entity and no luck. And Copy is ON so just not sure what is up. I have used this hundreds of times at a minimum with no problem and isn't just this current file I am having difficulties with. Can use some help/ideas. Thank you.

As I sit here working on DataCAD v20, could you tell me exactly which version of DataCAD are you using?

Dave
#73275 by bchrd
Fri Feb 16, 2018 10:12 pm
I am using version X3 (13). I ended up closing the file and reopening and then I could mirror the part but this keeps happening and didn't use to. Hi

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 8 guests

About DataCAD Forum

The DataCAD Forum is a FREE online community we provide to enhance your experience with DataCAD.

We hope you'll visit often to get answers, share ideas, and interact with other DataCAD users around the world.

DataCAD

Software for AEC Professionals Since 1984